• la-campana-editorial-pumpun-dixital
  • la-campana-editorial-pumpun-dixital-2
  • la-campana-editorial-pumpun-dixital-3

Hi ha molts llibres per llegir
Encertar és saber triar

La Campana, nascuda el 1985, destaca pel seu alt percentatge d’èxits. Ni llibres difícils, per a una minoria, ni títols impresos només amb una intenció comercial. La Campana és exigent amb ella mateixa, per correspondre als lectors exigents.
Llibres de qualitat, però per a tothom.

«La Campana és com l’Astèrix de les editorials. És una petita empresa que resisteix ara i sempre –i de vegades supera- als grans grups. La seva línia –“fer llibres de qualitat però que siguin per a tothom”.»

X. Ayén. La Vanguardia.

«La Campana, editorial petita però amb molta personalitat, d’aquelles que no defrauda mai el lector. Tots els editors que he conegut defensen a capa i espasa els seus autors, et parlen dels llibres que han de publicar amb un entusiasme fora de mida, però aquesta dona, Isabel Martí, els supera tots. Un argent viu al servei del llibre.»

M. Cuyàs. El Punt Avui.

«Una bona elecció d’originals i un treball intensiu amb ells ha fet que disfrutin del costat bo de la concentració de les vendes en només uns quants títols.»

E. Alòs. El Periódico.

Ir al Proyecto
{ + portfolio
¿Necesitas ayuda? Chatea con nosotros!
Iniciar una Conversación
¡Hola! Haga clic en uno de nuestros miembros a continuación para chatear en WhatsApp
MENU

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/pumpunftp/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339